Hélène Oostdijk

DILLE VAN RIJSSEN

JEROEN WESTERBEEK

ROBBERT MASSELINK

VONKENMAKERS

Hélène Oostdijk

JEROEN WESTERBEEK

DILLE VAN RIJSSEN

ROBBERT MASSELINK

Waarom wij dit KAMPVUUR stoken

Het fundament kraakt

Om samen de coronacrisis te bestrijden werken heel veel mensen al lange tijd op afstand van elkaar. Hierdoor missen ze de connectie met collega’s en relaties en worden gesprekken die de dag kleur en het werk betekenis geven simpelweg minder gevoerd. Het fundament onder organisaties kraakt, er komt een tsunami aan burn-outs aan en samen klinkende resultaten halen wordt steeds lastiger…

Verbonden door verwijdering
Dat tij willen wij helpen keren. Ieder van ons werkt voor organisaties die voor belangrijke, vaak maatschappelijke missies staan. Hoe maken zij hun doelen nog waar als mensen steeds verder van elkaar verwijderd raken? Ieder van ons merkt op zijn eigen terrein de impact van die verwijdering. Een beweging die breder in de samenleving al langer te zien was, maar die door corona nu echt bloot is komen te liggen. Met HET KAMPVUUR willen we een warme plek creëren voor verhalen, inspiratie én -als je dat zoekt- hulp rond het bewust voeden van verbinding tussen mensen.

Voorwaarden voor rijke gesprekken
InsideStory gaat hier het gesprek en de samenwerking aan met professionele kampvuurstokers uit verschillende vakgebieden. Samen met initiatiefnemer Hélène Oostdijk van InsideStory hebben Dille van Rijssen (Dille+ slimmer & leuker werken), Jeroen Westerbeek (Westmedia) en Robbert Masselink (Key Note Consultancy) zich als eersten rond het kampvuur geschaard. Met elkaar zoeken we naar de universele voorwaarden voor rijke gesprekken en betekenisvolle ontmoetingen. En denken die om naar toepassingen in het hier en nu, die mensen, organisaties én onze samenleving helpen samen te werken aan positieve stappen vooruit. Ook die zoektocht en de kampvuurgesprekken die wij daar over voeren, delen we hier.

Wat we voor jou kunnen betekenen

We helpen inspiratie en relatie centraal zetten

Gun je jouw collega’s én jezelf weer inspiratie in het werk? Wij helpen met het organiseren van -online en straks hybride – ontmoetingen en verbindende gesprekken waarin mensen, hun relatie en wat er tussen hen moet gebeuren centraal staan. Van spontaan praatje tot serieuze dialoog. Niet zoals je het altijd al deed, maar dan online. Nee, wij helpen je zoeken naar nieuwe vormen van echt contact tussen mensen. Zodat luisteren, praten én samenwerken collega’s en samenwerkingspartners weer dichter bij elkaar brengt. 

We helpen kampvuurtjes stoken

Verbindende gesprekken organiseren is als kampvuur stoken. Wij helpen je met liefde met de vonken die nu nodig zijn. Precies op maat voor jouw organisatie en doel. Smeult jouw nieuwsgierigheid? Neem contact op om samen te kijken wat jullie kan helpen in deze uitdagende tijden, waarin we het werken en samenwerken opnieuw met elkaar kunnen uitvinden. We werken op projectbasis individueel of in wisselende samenstelling aan jouw uitdaging in de praktijk. Heb je al een idee welk specialisme past bij jouw vraag? Aarzel niet dat te aan te geven. Heb je nog geen idee hoe kampvuur stoken bij jou eruit zou kunnen zien? Dan maken wij de eerste match en sparren we samen over de beste aanpak.

Pin It on Pinterest

Share This