Strippenkaart

Advies, begeleiding of training wanneer jij dat wil!

Vanaf een startsaldo van 40 uur, bieden wij de mogelijkheid om voor een strippenkaart te kiezen. Met een strippenkaart kan je ons adviesbegeleiding of training  snel en efficiënt inroepen. Een strippenkaart bij HET KAMPVUUR heeft voor jou én voor ons voordelen:

  • Het saldo aan uren dat je kiest, is vrij te besteden op ieder moment dat jij het wil.
  • Als je eenmaal hebt gekozen voor een strippenkaart, kunnen jij en je collega’s je bij overige keuze- en beslismomenten puur op de inhoud concentreren.
  • We houden onszelf actief op de hoogte van de ontwikkelingen aan jouw kant, zodat we snel kunnen inspringen waar nodig.
  • Je roept onze hulp in precies op het moment dat jij het nodig hebt. Al is het maar voor een momentje telefonisch sparren, zodat jij verder kan.
  • Je hoeft dus niet telkens losse offertes op te vragen en je beperkt het aantal facturen.
  • Uren op de strippenkaart die ongebruikt blijven, factureren we ook niet.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

Wat levert het je op?

Wij brengen je kennis van zaken en een frisse blik en inspiratie van buiten. Precies op die momenten dat je het even nodig hebt om verder te kunnen. Zo blijf je in beweging en hou je plezier en enthousiasme in iedere stap die je zet én heb je tijd om onderweg te leren. We bieden een laagdrempelige vorm van begeleiding die je snel kan inroepen. Want wij geloven in het werken vanuit een persoonlijke aanpak die helemaal gericht is op de lange termijn doelen van onze klant. De ‘rode draad’ door onze eigen adviezen, begeleiding en training is HET KAMPVUUR dat we je helpen stoken.

Lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. 

 

Pin It on Pinterest

Share This