Hélène Oostdijk

DILLE VAN RIJSSEN

JEROEN WESTERBEEK

ROBBERT MASSELINK

Hélène Oostdijk

JEROEN WESTERBEEK

DILLE VAN RIJSSEN

ROBBERT MASSELINK

VONKENMAKERS

OVER ONS

Het fundament kraakt

Om samen de coronacrisis te bestrijden werken heel veel mensen al lange tijd op afstand van elkaar. Hierdoor missen ze de connectie met collega’s en relaties. Gesprekken die de dag kleur en het werk betekenis geven worden simpelweg minder gevoerd. Het fundament onder organisaties kraakt, er komt een golf aan burn-outs aan en samen klinkende resultaten halen wordt steeds lastiger…

Verbonden door verwijdering

Dat tij willen wij helpen keren. Ieder van ons werkt voor organisaties die voor belangrijke, vaak maatschappelijke missies staan. Hoe maken zij hun doelen nog waar als mensen steeds verder van elkaar verwijderd raken? Ieder op ons eigen terrein merken we de impact van die verwijdering. Een beweging die breder in de samenleving al langer te zien was, maar die door corona nu echt bloot is komen te liggen. Met HET KAMPVUUR willen we een warme plek creëren voor verhalen, inspiratie én -als je dat zoekt- hulp om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Voorwaarden voor rijke gesprekken

InsideStory gaat hier het gesprek en de samenwerking aan met professionele vonkenmakers uit verschillende vakgebieden. Samen met initiatiefnemer Hélène Oostdijk van InsideStory hebben Dille van Rijssen (Dille+ slimmer & leuker werken), Jeroen Westerbeek (Westmedia) en Robbert Masselink (Keynote Consulting) zich als eersten rond het kampvuur geschaard. Met elkaar zoeken we naar de universele voorwaarden voor rijke gesprekken en betekenisvolle ontmoetingen. En denken die om naar toepassingen in het hier en nu, die mensen, organisaties én onze samenleving helpen samen te werken aan positieve stappen vooruit.

VOOR JOU

Inspiratie en hulp

Gun je jouw collega’s én jezelf weer inspiratie in het werk? Naast het bieden van dit platform, helpen wij je ook graag met het organiseren van ontmoetingen en verbindende gesprekken, waarin mensen, hun relatie en wat er tussen hen moet gebeuren centraal staan. Van spontaan praatje tot serieuze dialoog. Wij helpen je zoeken naar nieuwe vormen van echt contact tussen mensen om collega’s en externe partners weer dichter bij elkaar te brengen.

Samen stoken

Verbindende gesprekken organiseren is als kampvuur stoken. Wij helpen je met liefde met de vonken die nu nodig zijn. Precies op maat voor jouw organisatie en doel. Denk aan:

  • Een kansenscan van mogelijkheden in jouw organisatie
  • Verbindende gespreks- en werkvormen voor:
    • Koffieautomaat- en borrelgesprekken
    • Teambuilding, -ontwikkeling en samenwerking
    • Ontmoeting, dialoog en relatievorming met stakeholders
    • Grote events (town hall meetings, conferenties, summits)

Eens sparren?

Smeult jouw nieuwsgierigheid? Neem contact op om samen te kijken wat jullie kan helpen in deze uitdagende tijden, waarin we het werken en samenwerken opnieuw met elkaar uitvinden. We werken op projectbasis individueel of in wisselende samenstelling aan jouw uitdaging in de praktijk. Heb je al een idee welk specialisme past bij jouw vraag? Aarzel niet dat te aan te geven. Heb je nog geen idee hoe kampvuur stoken bij jou eruit zou kunnen zien? Dan maken wij de eerste match en sparren we samen over de beste aanpak.

 

Pin It on Pinterest

Share This