DILLE VAN RIJSSEN

INNOVATIEF SAMENWERKEN

Dille+ 

slimmer & leuker werken

Na zelf ruim twaalf jaar beleidsambtenaar te zijn geweest helpt Dille nu ambitieuze (semi)ambtenaren die écht het verschil willen maken. Juist bij de overheid is er nog zoveel onaangeroerd potentieel. Ze is ervan overtuigd dat overheidsorganisaties door slimmer te werken nog veel meer kunnen bereiken, met minder werkstress en burn-outs en vooral met meer werkplezier!

BRENG MEER VERBINDING IN JE DAG

Veel mensen missen hun collega’s. Logisch natuurlijk… De hele dag in je eentje achter je laptop ploeteren is gewoon niet leuk. Mensen zijn sociale dieren en we hebben andere mensen om ons heen nodig om ons goed te voelen. Er zit maar één ding op, zelf actief de verbinding zoeken met je collega’s. Maar hoe doe je dat op afstand?

Klik op de afbeelding om het document te openen waarin ik met plezier een aantal praktische tips met je deel die je helpen om vanaf vandaag zelf meer verbinding in je werkdag te brengen.

Dit document is onderdeel van de handleiding ‘Leuker & effectiever thuiswerken’. Wil je de hele handleiding hebben? Schrijf je dan in voor mijn prikkels

Pin It on Pinterest

Share This